вівторок, 5 квітня 2016 р.

Творча робота авторської групи " Швейний простір"

      Протягом березня місяця учні нашого навчального закладу, що увійшли до авторської групи " Швейний простір" , під керівництвом викладача спецдисциплін Галавської Г.А. та майстрів виробничого навчання Карпенко О.М. і  Невжинської І.В., працювали над створенням творчої роботи "Від видатної минувшини - до витонченого сьогодення". Учні опрацювали багато інформаційний джерел з історії рідного краю, його культури, звичаїв, традицій, з метою узагальнення багатогранного народного мистецького досвіду, формування ціннісного сприймання нородних мистецьких традицій та пристосування їх до сучасного життя; використання набутих знань у власній творчій діяльності. 
      Творча робота  надихнула учнів на виготовлення ще кількох костюмів в українському стилі, до виготовлення яких були залучені учні випускної групи 03Ш-13. Результати плідної роботи були продемонстровані учням, педагогам і гостям під час обласного огляду - конкурсу «Молодь за майбутнє». Вироби, які виготовила  авторська група та інші учні ліцею, будуть використовуватись для виступів члениів гуртків нашого навчального закладу.
   А чотирнадцятого квітня колекція буде продемонстрована всім гостям, які відвідають творчий міжрегіональний конкурс на кращу колекцію моделей одягу серед учнів та студентів навчальних закладів «Калинове намисто -2016».